Funderland

Tietosuojakäytäntö Funderland on William Bird (Sales) Limitedin rekisteröity tavaramerkki, ja kauppanimen ”Funderland” käyttö tässä käytännössämme sisältää viittauksen William Bird (Sales) Limitediin. Funderland-logo ja -nimi ovat rekisteröityjä tavaramerkkejä, eikä niitä saa käyttää ilman William Bird (Sales) Limitedin nimenomaista, kirjallista suostumusta. Funderland on sitoutunut suojelemaan yksityisyyttäsi käyttäessäsi verkkosivustoamme (mukaan lukien sosiaalisen median sivustot), puhelinta tai muita palveluitamme. Tässä käytännössämme selitämme, miten ja miksi keräämme tietojasi, mitä teemme niillä ja miten voit valvoa niiden käyttöä. Ajoittain lisäämme tai muutamme toimintoja, ominaisuuksia tai tuotteita verkkosivustollemme tai lisäämme tai muutamme palveluita. Tämä ja sitoutumisemme henkilötietojesi yksityisyyden suojaamiseen voivat johtaa ajoittaisiin muutoksiin tässä tietosuojakäytännössä. Muistathan tämän vuoksi tutustua tähän tietosuojakäytäntöön säännöllisesti ja tarkistaa mahdolliset muutokset. Kaikki tietosuojakäytäntöämme koskevat kysymykset tulee osoittaa meille sähköpostitse osoitteeseen [email protected] tai kirjeitse osoitteeseen: Funderland GDPR Rekisterinpitäjä Wm Bird (Sales) Ltd Ivernia House 97 Henry Street Limerick Irlanti Näiden tietosuojalausekkeiden ehtojen hyväksyminen Käyttämällä mitä tahansa verkkosivustoverkostomme sivustoja (”verkkosivusto”) tai palveluitamme hyväksyt ehdoitta tämän tietosuojakäytännön noudattamisen. Mitä tietoja keräämme ja miten käytämme niitä? Funderland kerää ja käsittelee sinua koskevia tietoja voidakseen: (i) tunnistaa sinut joka kerta, kun vierailet verkkosivustollamme tai toivot palvelua (ii) käsitellä lähettämiäsi tilauksia tai hakemuksia (iii) parantaa palveluitamme ja verkkosivustojamme (iv) räätälöidä käyttökokemustasi, esimerkiksi tarjota mainoksia, jotka mielestämme ovat sinulle merkityksellisiä ja jotka tukevat avainsanahakujen kautta tekemiäsi erityisiä tietopyyntöjä (v) tehdä tutkimuksia kaikkien asiakkaidemme demografisista tiedoista, kiinnostuksenkohteista ja käyttäytymisestä, ja (vi) lähettää sinulle tietoa, jonka uskomme olevan sinulle hyödyllistä, mukaan luettuna tietoa uusista Funderlandin tuotteista ja palveluista. Sinulta saatetaan kysyä tietoja itsestäsi, kuten nimeäsi, sähköpostiosoitettasi, postiosoitettasi ja puhelinnumeroasi, joko rekisteröityessäsi meille tai muulloin. Sinua saatetaan myös pyytää kertomaan meille kiinnostuksen kohteistasi, harrastuksistasi ja mieltymyksistäsi. Lisäksi, kun tilaat tiettyjä tavaroita tai palveluita verkkosivustoiltamme, pyydämme luotto-/maksukorttisi numeron ja voimassaolopäivän tiedot, joita emme säilytä. Sinulla ei ole velvollisuutta antaa näitä tietoja, mutta jos et anna niitä, emme ehkä pysty tarjoamaan sinulle tiettyjä palveluita tai yksilöimään kokemustasi ja räätälöimään palveluitamme sinua varten (esimerkiksi kertomaan sinulle erikoistarjouksista sinua kiinnostavista asioista). Lokitiedostot/IP-osoitteet Kun vierailet verkkosivustollamme, kirjaamme automaattisesti IP-osoitteesi (yksilöllinen osoite, joka tunnistaa tietokoneesi internetissä), jonka verkkopalvelimemme tunnistaa automaattisesti. Käytämme IP-osoitteita auttaaksemme meitä hallinnoimaan verkkosivustoamme ja keräämään laajoja demografisia tietoja kokonaiskäyttöä varten. Emme yhdistä IP-osoitteita henkilökohtaisesti tunnistettaviin tietoihin. Muut kuin henkilökohtaiset tiedot Saatamme automaattisesti kerätä sinusta muita kuin henkilökohtaisia tietoja, kuten käyttämäsi Internet-selaimen tyypin tai sivuston, josta olet siirtynyt verkkosivustollemme. Sinua ei voida tunnistaa näistä tiedoista, ja niitä käytetään ainoastaan auttamaan meitä tarjoamaan tehokasta palvelua verkkosivustollamme. Saatamme aika ajoin toimittaa sellaisten kolmansien osapuolten sivustojen omistajille tai ylläpitäjille, joista on mahdollista linkittää verkkosivustoillemme, tietoja niiden käyttäjien määrästä, jotka ovat linkittäneet verkkosivustoillemme heidän sivustoiltaan. Sinua ei voida tunnistaa näistä tiedoista. Markkinointi Haluamme lähettää sinulle tietoa tuotteistamme ja palveluistamme, jotka saattavat kiinnostaa sinua. Jos olet antanut suostumuksesi markkinointisähköpostin vastaanottamiseen, voit kieltäytyä siitä myöhemmin. Sinulla on milloin tahansa oikeus estää meitä ottamasta sinuun yhteyttä markkinointitarkoituksessa tai käyttämästä tietojasi markkinointitarkoituksiin. Tietojesi saanti ja korjaaminen Sinulla on oikeus pyytää kopio sinusta hallussamme olevista tiedoista. Jos haluat kopion kaikista tai joistakin henkilötiedoistasi, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected] Toimitamme nämä tiedot maksutta. Haluamme varmistaa, että henkilötietosi ovat tarkkoja ja ajantasaisia. Voit pyytää meitä korjaamaan tai poistamaan tiedot, jotka ovat mielestäsi virheellisiä. Evästeiden käyttö Lue tarkemmat tiedot erillisestä evästekäytännöstämme (klikkaa tästä linkki evästekäytäntöön). Evästeet ovat tietoja, jotka verkkosivusto siirtää kiintolevyllesi tallentaakseen ja joskus seuratakseen sinua koskevia tietoja. Useimmat verkkoselaimet hyväksyvät evästeet automaattisesti, mutta voit halutessasi muuttaa selaimesi estämään sen. Jos teet niin, et ehkä kuitenkaan pysty hyödyntämään verkkosivustoamme täysimääräisesti. Evästeet liittyvät vain ne luoneeseen palvelimeen, eivätkä muut palvelimet pääse niihin käsiksi, joten niitä ei voida käyttää liikkumisesi seuraamiseen verkossa. Vaikka evästeet tunnistavat käyttäjän tietokoneen, ne eivät yksilöi asiakkaita tai salasanoja. Luottokorttitietoja ei tallenneta evästeisiin. Käytämme evästeitä seuraavista syistä: (i) Tunnistaaksemme kuka olet ja päästäksemme käsiksi verkkosivustollamme luotuihin tilitietoihisi; (ii) Arvioidaksemme yleisömme kokoa ja malleja; (iii) Varmistaaksemme, ettei sinua pyydetä rekisteröitymään kahteen kertaan; (iv) Valvoaaksemme, kuinka usein kävijät näkevät samankaltaisia mainoksia; (v) Seurataksemme mieltymyksiämme ja parantaaksemme ja päivittääksemme verkkosivustoamme; ja (vi) Seurataksemme joidenkin kampanjoidemme ja kilpailujemme etenemistä ja osallistujien määrää. Kenen kanssa tietoja jaetaan? Funderland ei jaa, myy tai vuokraa henkilötietojasi kolmansille osapuolille. Voimme kuitenkin luovuttaa henkilötietojasi kolmansille osapuolille, jotka tarjoavat palveluja puolestamme. Funderland voi luovuttaa yhteenlaskettuja tilastotietoja myynnistämme, verkkosivuston kävijöistä ja puhelinpalveluiden asiakkaista kuvaillakseen palveluitamme mahdollisille yhteistyökumppaneille, mainostajille ja muille hyvämaineisille kolmansille osapuolille sekä muihin laillisiin tarkoituksiin, mutta nämä tilastot eivät sisällä henkilökohtaisia tunnistetietoja. Funderland voi luovuttaa henkilötietoja, jos laki niin vaatii tai jos se uskoo, että tällainen toiminta on tarpeen Funderlandin ja sen verkkosivuston, verkkosivuston kävijöiden ja palveluidemme asiakkaiden oikeuksien, omaisuuden tai henkilökohtaisen turvallisuuden suojaamiseksi ja puolustamiseksi. Verkkosivustomme sisältää linkkejä kolmansien osapuolten sivustoille. Kun vierailet näillä sivustoilla, suosittelemme, että luet niiden tietosuojakäytännöt. Funderland ei ole vastuussa tällaisten sivustojen tietosuojakäytännöistä tai sisällöstä. Meille on erittäin tärkeää, että tarjoamme sinulle mahdollisimman korkeatasoista palvelua. Auttaaksemme meitä saavuttamaan tämän tavoitteen, Funderlandin tytäryhtiöt voivat aika ajoin lähettää sinulle tietoja tuotteistamme ja palveluistamme, joiden uskomme voivan kiinnostaa sinua. Sinulla on milloin tahansa oikeus estää meitä ottamasta sinuun yhteyttä markkinointitarkoituksessa tai käyttämästä tietojasi markkinointitarkoituksiin. Jos et milloin tahansa halua saada näitä tietoja, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected] tai kirjoita meille osoitteeseen: Funderland GDPR Rekisterinpitäjä Wm Bird (Sales) Ltd Ivernia House 97 Henry Street Limerick Irlanti Tietoturva Funderland pitää kaikkien asiakkaisiin liittyvien tietojen turvallisuutta erittäin tärkeänä. Käytössämme on turvatoimia, joilla pyrimme suojautumaan hallinnassamme olevien asiakastietojen katoamiselta, väärinkäytöltä ja muuttamiselta. Esimerkiksi turvallisuus- ja tietosuojakäytäntömme tarkistetaan säännöllisesti ja niitä parannetaan tarpeen mukaan, ja vain valtuutetuilla henkilöillä on pääsy käyttäjätietoihin. Verkkosivustollamme käytämme suojattua palvelinohjelmistoa (SSL) syöttämiesi taloudellisten tietojen salaamiseen. Vaikka emme voi varmistaa tai taata, että tietoja ei menetetä, käytetä väärin tai muuteta, pyrimme parhaan kykymme mukaan ja alan standardien mukaisesti estämään tämän. Missä tietoja säilytetään? Verkkosivustojemme tai puhelinpalveluidemme kautta antamasi tiedot tallennetaan Yhdysvalloissa sijaitsevaan tietokoneeseen. Tämä on tarpeen tietojen käsittelemiseksi ja pyytämiesi tietojen lähettämiseksi. Voimme siirtää lähettämiäsi tietoja muihin toimistoihimme ja hyvämaineisille kolmansille osapuolille, jotka voivat sijaita Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolella. Kaikissa ETA:n ulkopuolisissa maissa ei ole tietosuojaa tai yksityisyyden suojaa koskevia lakeja. Lisäksi, jos käytät palveluitamme ollessasi ETA-alueen ulkopuolella, tietojasi saatetaan siirtää ETA-alueen ulkopuolelle, jotta sinulle voidaan tarjota kyseisiä palveluja. Mitä evästeet ovat? Useimpien verkkosivustojen on kerättävä perustietoja käyttäjistään toimiakseen oikein. Tätä varten verkkosivustot – myös tämä sivusto – luovat käyttäjien laitteisiin pieniä tekstitiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi. On olemassa monia erilaisia evästeitä, jotka tekevät monia erilaisia tehtäviä. Niitä voidaan käyttää muistamaan mieltymyksesi sivustoilla, joilla vierailet usein, muistamaan, mitä tuotteita ostoskorissasi on, ja varmistamaan, että verkkomainokset, joita näet, ovat sinulle sopivia. Suurin osa evästeiden keräämistä tiedoista on nimettömiä. Osa niistä on kuitenkin suunniteltu havaitsemaan sivuston käytön, käyttäjän käyttäytymisen ja likimääräisen sijainnin malleja käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Evästeiden keräämät tiedot eivät ole henkilökohtaisesti tunnistettavissa. Funderlandin käyttämät evästeet voidaan luokitella välttämättömiin, suorituskykyisiin, mainos- tai toiminnallisiin evästeisiin. Alla on lisätietoja käyttämistämme evästeistä ja siitä, miksi käytämme niitä. Evästeiden hallitseminen ja poistaminen Voit poistaa selaimeesi tallennetut evästeet Internet-selaimesi ohje- ja tukialueelta. Tietoa evästeiden poistamisesta tai hallitsemisesta on myös osoitteessa www.allaboutcookies.org. Muutokset tietosuojakäytäntöihimme Tarkistamme tietosuojakäytäntöjämme säännöllisesti ja julkaisemme kaikki päivitykset tällä verkkosivuston sivulla/blokissa. Tämä tietosuojakäytäntö päivitettiin viimeksi 13. marraskuuta 2018.

Leave a Reply