World Cup 2018, Uruguay vs. France Highlights: Raphael Varane, Antoine Griezmann Help France Beat Uruguay 2-0, Enter Semis

France outclassed Uruguay 2-0 päästä välieriin FIFA World Cup 2018 Nizhny Novgorod Stadium in perjantaina. Raphael Varane ja Antoinne Griezmann tekivät kaksi maalia, kun Ranska pääsi kuudenteen välieräänsä MM-kisoissa. Fernando Musleran sähläys 61. minuutilla vei Ranskan 2-0-johtoon puolivälieräottelun toisella puoliajalla. Griezmann iski voimakkaan laukauksen, joka suuntautui suoraan Musleralle, mutta tämä ei onnistunut keräämään sitä puhtaasti, ja pallo päätyi verkon perukoille. Raphael Varane oli aiemmin 40. minuutilla iskenyt kliinisellä pääpallollaan Ranskan 1-0-johtoon Uruguayta vastaan ensimmäisen puoliajan lopulla. Ensimmäisellä puoliajalla ei nähty selviä mahdollisuuksia kummallekaan joukkueelle. Nahitan Nandezilla oli Uruguaylle mahdollisuus lähietäisyydeltä. Uruguay oli ensimmäisellä vartilla parempi joukkue, mutta se ei juuri vaivannut Ranskan maalivahtia Hugo Llorisia. Kylian Mbappella oli ensimmäisellä puoliajalla muutama hyvä tilaisuus Ranskalle, mutta hän ei pystynyt kääntämään niitä. Hänellä oli loistopaikka 20. minuutilla, kun hänen pääpallonsa kuudesta metristä meni reilusti yli maalitolpan. Uruguayn alun painostuksen jälkeen Ranska sai otteen pelistä ja alkoi sanella peliä. Mbappe paljasti Uruguayn puolustuksen jälleen 34. minuutilla ohitettuaan Diego Laxaltin oikealla laidalla, mutta hänen pallonsa meni kaikkien ohi. Lucas Torreira oli silloin elossa vaarasta ja selvitti sen. Maali, joka tuli Antoine Griezmannin poikittaissyötöstä, joka löysi Varanen boksiin. Varane puski pääpallonsa Fernando Musleran ulottumattomiin ja vei Ranskan johtoon. Martin Caceresilla oli Varanen maalin jälkeen tilaisuus tasoitukseen, mutta Ranskan maalivahti venyi äärioikealleen torjumaan pallon Uruguayn kulmaksi. (Kohokohdat: Uruguay – Ranska)

Highlights Välillä Uruguay – Ranska, jalkapallon MM-kisat 2018, puolivälieräottelu, suoraan Nizhny Novgorodin stadionilta Nizhny Novgorodista

21:27 IST: Kiitos, että pysyitte kanssamme suorissa ottelupäivityksissä ensimmäisestä puolivälieräottelusta. Palaamme pian toisen puolivälieräottelun Brasilia-Belgia suorien päivitysten pariin.

21:24 IST: FULL-TIME! Ja se on ohi. Ranska voitti Uruguayn 2-0 ja eteni vuoden 2018 jalkapallon MM-kisojen välieriin. Ranskalaiset odottavat nyt välierissä Belgian ja Brasilian välisen toisen puolivälieräottelun voittajaa.

21:18 IST: Yhdeksänkymmentä minuuttia jäljellä. 5 lisäminuuttia.

21:15 IST: VAIHTOEHTO! Mbappe tekee tilaa Dembelelle. Viimeiset 3 minuuttia plus jatkoaika jäljellä.

21:10 IST: Viimeiset 8 minuuttia jäljellä. Näyttää siltä, että Ranska on menossa välieriin Uruguayn kustannuksella. | Uruguay 0-2 Ranska 94 minuutin jälkeen

21:05 IST: Vaihto! N’Zonzi valmistautuu tulemaan Ranskan maalille. Tolisso tekee tilaa.

21:00 IST: Uruguay vaihtoon! Jonathan Urretaviscaya tulee N Nandezin tilalle. | Uruguay 0-2 Ranska 74 minuutin jälkeen

20:57 IST: KELTAINEN KORTTI! Mbappe ja Uruguayn Rodriguez saavat varoituksen. Ulkona on kaaos. Mbappe tekee pienen tempun Uruguayn pelaajien raivostuttamiseksi. | Uruguay 0-2 Ranska 68 minuutin jälkeen

Mainos

20:51 IST: Uruguaylla on nyt vuori kiivettävänä.

20:50 IST: GOAL! Muslera roiskii ja Griezmann vie Ranskan kahden maalin johtoon 61. minuutilla. Hän halusi torjua, mutta se menee suoraan hänen maaliinsa. Paul Pogba orkestroi hyökkäyksen voittaen pallon suoraan Vecinolta keskialueella. Hänen läsnäolonsa ja täsmällinen syöttö Griezmannille antoi Ranskalle kahden maalin puskurin. | Uruguay 0-2 Ranska 62 minuutin jälkeen

20:47 IST: Uruguayn hyvä hyökkäysnäytös. Kaksoisvaihto Uruguaylle. Bantancur tilalle C. Rodriguez. Maxi Gomez tulee C Stuanin tilalle. | Uruguay 0-1 Ranska 60 minuutin jälkeen

Mainos

20:45 IST: Ranska hyökkää, mutta Uruguayn puolustus pitää takalinjan hyvin. | Uruguay 0-1 Ranska 55 minuutin jälkeen

20:40 IST: CORNER! Mbappe ei pääse läpi, mutta voittaa kulman 52. minuutilla.

Mainos

20:40 IST: Mbappe saa Laxaltilta rikkeen 49. minuutilla.

20:37 IST: Ranska voittaa vapaapotkun, leveä oikealta. Griezmann huitoo pallon Uruguayn rangaistusalueelle, mutta se on liian lähellä Fernando Musleraa, joka vie sen helposti.

20:33 IST: Toinen puoliaika alkaa.

20:18 IST: Puoliaika | Uruguay 0-1 Ranska

20:14 IST: CHANCE! Martin Caceres vapaapotkun päätteeksi ja Hugo Llorisin super torjunta estää Uruguayn tasoitusmaalin 43. minuutilla.

20:11 IST: GOAL! Antoine Griezmann paiskaa komean poikittaissyötön ja Varane päädyttää sen takakulmaan 40. minuutilla. Komea pääpallo ja Ranska johtaa Uruguayta 1-0 41 minuutin jälkeen.

20:09 IST: Rodrigo Bentancur saa keltaisen kortin Tolisson hätiköidystä haastamisesta. | Uruguay 0-0 Ranska 40 minuutin jälkeen

20:05 IST: 34 minuuttia pelattu ja Mbappe näyttää nopeutensa ja pääsee Laxaltin ohi oikealla laidalla, mutta ei ketään kuuden metrin alueella, joka voisi vaivata Uruguayn maalivahtia.

20:00 IST: Corentin Tolisso selvittää Uruguayn vaaran. Tilanne on edelleen maaliton 30 minuutin jälkeen.

20:00 IST: Diego Laxalt seisoi siellä kuin kivi. Kulma Ranskalle kuitenkin. Uruguayn puolustus selvitti helposti.

19:54: Pavard ja Suarez törmäävät. Jälkimmäinen näyttää loukkaantuneen. Peli keskeytyy hetkeksi. | Uruguay 0-0 Ranska 24 minuutin jälkeen

19:50 IST: Ei selkeitä mahdollisuuksia kummallakaan joukkueella. Molemmat hyökkäävät hyvin ja yrittävät pitää palloa enemmän.

19:50 IST: Paul Pogba saa vähän tilaa ja laukoo. Pallo menee kuitenkin yli ja se menee katsomoon. | Uruguay 0-0 Ranska 19 minuutin jälkeen

19:45 IST: Chance! Ranska’Mbappe sai paljon tilaa ja hän laukoo sen yli tangon. Uruguay selviää säikähdyksestä.

19:45 IST: CORNER! Ensimmäinen. Uruguay pitää painetta Ranskaa vastaan alkulohkossa. Lloris pääsee palloon Stuanin edellä. | Uruguay 0-0 Ranska 15 minuutin jälkeen

19:40 IST: Lucas Hernandez kaadettiin ja Ranska saa vapaapotkun. Uruguaylla on kaikki takaisin. Ei mitään hätää Uruguayn maalivahdille. Viimeinen kosketus tulee Raphael Varanelta. | Uruguay 0-0 Ranska 11 minuutin jälkeen

19:35 IST: Nahitan Nandezilla oli mahdollisuus lähietäisyydeltä. Uruguay pitää painetta Ranskalle. Hieno alku Uruguaylta viiden ensimmäisen minuutin aikana.

19:31 IST: Molemmat joukkueet ovat tehneet kumpikin 7 maalia päästessään puolivälieriin.

19:30 IST: Kick off!

19:27: Uruguay pyrkii puolivälieriin toisen kerran kolmessa MM-kisassa.

19:25 IST:

19:20 IST: Viisi pelaajaa (yksi uruguaylainen, neljä ranskalaista) jättäisi välierän väliin omalle joukkueelleen, jos heidät varattaisiin – ja jos heidän joukkueensa pääsisi neljän parhaan joukkoon!

Uruguay: Rodrigo Bentancur

Ranska: Paul Pogba, Corentin Tolisso, Benjamin Pavard ja Olivier Giroud.

19:20 IST: TRIVIA! Ranska on pudottanut lopullisen mestarin jokaisessa viidessä viimeisimmässä esiintymisessään suurten turnausten pudotuspeleissä.

19:15 IST:

19:12 IST:

18:50 IST: Hyökkääjä Edinson Cavani on jäänyt pois Uruguayn MM-kisojen puolivälieräottelusta Ranskaa vastaan

18:36 IST:

18:10 IST: TRIVIA! Ranska on voittamaton yhdeksässä MM-ottelussa eteläamerikkalaista vastustajaa vastaan, sillä se hävisi isäntämaa Argentiinalle 2-1 vuonna 1978.

17:50 IST:

Kun Uruguay hikoilee hyökkääjä Cavanin kunnon varassa, on muistettava, että La Celesten eteneminen Venäjällä on perustunut yhtä lailla puolustukseen kuin A-luokan hyökkäykseenkin. Vaikka Ranska panee toiveensa Mbappeen, on epätodennäköistä, että teini-ikäinen supertähti on kohdannut aivan Uruguayn kaltaista puolustusta. Kapteeni Diego Godinin johdolla ja Jose Gimenezin, Martin Caceresin ja Diego Laxaltin sekä maalivahti Fernando Musleran voimin Uruguayn puolustus on yhteisesti paras FIFA:n MM-kisoissa 2018.